Bici Amiga

És el primer parking vigilat de bicicletes que afavoreix la mobilitat sostenible i la inserció sociolaboral promogut per la Fundació Formació i Treball.

A l’abril de 2014 obrim el primer BiciPark a Barcelona gràcies a la cessió, dins del marc del Pla Buits, d’un solar per part de l’Ajuntament de Barcelona. Tenim l’objectiu d’ampliar aquesta xarxa de BiciParks a altres municipis de Catalunya, ja siguin gestionats per la pròpia Fundació o en col·laboració amb altres entitats sense afany de lucre.

BiciAmiga va ser seleccionat per la convocatòria d’emprenedoria social de l’Obra Social “la Caixa”, i compta amb el suport de l’Ajuntaments de Barcelona.

El servei és gestionat per personal provinent de col·lectius de joves en situació o risc d’exclusió social, i ofereix un servei de qualitat en la vigilància i custòdia de bicicletes. El projecte inclou també serveis addicionals relacionats amb el món de la bici, com ara la reparació i manteniment de bicicletes. Progressivament, s’anirant implantant nous serveis, com el lloguer de bicicletes o la venda de bicicletes de segona mà.

 

 

Ubicacions

Barcelona: Carrer Numància, 153 (Capacitat per 685 bicicletes)

Barcelona: Aviat al Fòrum (Av. Eduard Maristany, 4)

 

 

Com funciona?

Per donar-se d’alta només t’has d’apropar al BiciPark on vulguis tenir estacionada la teva bicicleta i sol·licitar un abonament. Per fer-ho, hauràs d’omplir les teves dades personals i pagar la quota d’abonament. A partir d’aquest moment, rebràs la targeta d’accés al Bici Park i ja podràs gaudir dels serveis del BiciPark.

Consulta les Condicions d’ús BiciPark