Bici Amiga

És la iniciativa al voltant del món de la bicicleta que que afavoreix la mobilitat sostenible i la inserció sociolaboral promoguda per la Fundació Formació i Treball. D’entre els seus serveis destaca el primer pàrquing vigilat de bicicletes, el taller de reparació i manteniment, formació en autoreparació, punt de recollida i recollida a domicili de bicicletes.

A l’abril de 2014 vam obrir el primer aparcament de bicicletes a Barcelona gràcies a la cessió, dins del marc del Pla Buits, d’un solar per part de l’Ajuntament de Barcelona. Al setembre del 2017 hem viscut un nou capítol a la nostra història amb el trasllat del BiciAmiga a l’avinguda Eduard Maristany, 4 de Sant Adrià de Besòs (al Fòrum). Tenim l’objectiu d’ampliar la xarxa de pàrquings de bicicletes a altres espais de Barcelona i diferents municipis de Catalunya, ja siguin gestionats per la pròpia Fundació o en col·laboració amb altres entitats sense afany de lucre.

BiciAmiga va ser seleccionat per la convocatòria d’emprenedoria social de l’Obra Social “la Caixa”, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Ubicació

Al Fòrum (Av. Eduard Maristany, 4 de Sant Adrià de Besòs)

Com funciona?

Per donar-se d’alta a l’aparcament de bicicletes només t’has d’apropar al BiciAmiga del Fòrum i sol·licitar un abonament. Per fer-ho, hauràs d’omplir les teves dades personals i pagar la quota d’abonament. A partir d’aquest moment, rebràs la targeta d’accés al pàrquing BiciAmiga i ja podràs gaudir dels nostres serveis!